Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 71 Warning: The magic method QodeTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/qode-twitter-feed/lib/qode-twitter-api.php on line 91 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/2/e/4/mil-agency.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 MIL - AGENCY | Review: Hupple

Review: Hupple

Vele kennen het Belgische merk ‘Hupple’ wel. Het gamma van ‘Hupple’ is namelijk verkrijgbaar in veel plaatselijke dierenspeciaalzaken in België. Ze staan bekend om hun innovatieve producten, beleving en kwaliteit met de focus op het belonen van uw viervoeter. Ze maken enkel gebruik van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen die geschikt zijn voor iedere hondenras. Ook voor katten hebben ze een ruim assortiment!  

dog snacks

Op gebied van snacks heeft ‘Hupple’ een uitgebreid gamma aan diverse snacks in verschillende smaken. Je kan kiezen tussen zachte snacks, koekjes en kauw snacks. De zachte snacks zijn ideaal te gebruiken als beloning. Je kan kiezen tussen de smaken lam, zalm, kalkoen, wild, eend en kip. Voor iedere hond wat wils. Ze zijn verpakt in handige afsluitbare emmers zodat ze niet uitdrogen. 

dog care

Wist je dat ‘Hupple’ naast de snacks ook een klein verzorgingsassortiment heeft? Je kan dus op een makkelijke en snelle manier je viervoeter oppervlakkig reinigen of verfrissen met individueel verpakte doekjes. 

Het assortiment bestaat uit oog- en oordoekjes, doekjes voor de tanden en doekjes voor de vacht. 

dog specials

Een hotdog voor honden hoe heerlijk is dat? Hupple heeft het, enkel het broodje ontbreekt nog. De sappige hotdog heeft de smaak kip en spek. Door de aanlokkelijke geur is het een heerlijk tussendoortje. Je kan de hotdog ook heel gemakkelijk in kleine stukjes snijden om het te gebruiken tijdens een training. 

Wij zijn alvast fan van ‘Hupple’! Ben je ook overtuigd? Neem dan zeker een kijkje op hun website voor hun volledige assortiment te bekijken. 

"it's treat o'clock somewhere"
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.