#Dogphotographers
Of Belgium

🇧🇪  Voor en door 🐶fotografen en modellen
📸 Jouw post op dit account? Stuur ✉
Gebruik onze #dogphotographersofbelgium en krijg een plaats in onze story
DUS VOLG ZEKER ONZE FEED OP INSTAGRAM 

DISCOVER BELGIAN DOG PHOTOGRAPHERS

Meer en meer gingen onze eigen honden als onze persoonlijke modellen fungeren. De foto’s werden beter en ook de honden van vrienden kwamen voor de lens te zitten. Diezelfde vrienden gingen zich verloven, trouwen en kregen kindjes. Uiteraard allemaal once of a lifetime ervaringen die wij graag vastleggen op de gevoelige plaat. Door veel te kijken, te lezen en ervaringen op te doen, zijn we steeds dichter bij ons doel gekomen; Canis Fotografie.

Ik ben Carol Thoelen.

Hondenliefhebber,natuurliefhebber en een  gepassioneerde fotografe.
Al vele jaren ben ik bezig met natuurfotografie.
Afrika, Spitsbergen, … niets is mij te vreemd. 
Tijdens deze vele prachtige reizen ging mijn voorkeur uit naar het fotograferen van dieren in hun natuurlijke habitat, dieren in actie. 
Maar het is pas na het verlies van mijn engeltje, Engelse Setter Bliss,

dat ik besloot om mij professioneel te specialiseren in hondenfotografie.

​Het is mijn doel om baasjes een prachtige karaktervolle herinnering te geven van hun viervoeter.
Met dit besef ben ik gestart met A Blissful Pet.

Mijn naam is Stephanie en ik woon samen met mijn man in Berlare. Onze Bordercollie Osha, minivarken Gerry en onze paarden maken echt deel uit van ons gezin.

Tijdens de werkuren kan je mij vinden op de Universiteit van Gent. Daar werk ik als laborante voor de afdeling gewasbescherming. Na mijn uren leef ik me ten volle uit als fotografe.  Ik focus mij voornamelijk op dierenfotografie. Dieren en fotografie combineren is dan ook de ideale combinatie van mijn twee passies. Ook mensen mogen al eens schitteren voor mijn lens. Sinds ik trotste tante ben geworden, behoren kinderen daar ook toe.

Door mijn constante bijscholing en experimenten kan ik jullie de beste kwaliteit als fotografe geven. Dit zie ik als een haarscherpe foto, maar ook realistische beelden waarin iedereen zichzelf kan zijn.
Kijk gerust rond op mijn website en aarzel niet om contact op te nemen bij vragen of verzoeken. Ander bezoek zeker onze website: www.stephaniebeelaertpictures.be

Ik ben Eline en ik woon al enkele jaren samen met mijn partner Dominic in het mooie Steenhuize-Wijnhuize (Oost-Vlaanderen).

 

Ik heb een fantastische stiefzoon en ben trotse pawparent van Bruce (hond) en Yuttah (kat).

Mijn activiteit als fotografe onder de naam “Eline Du Mongh Photography” doe ik in bijberoep, aangezien ik daarnaast een fulltime job heb in een boekhoudkantoor.

Door deze twee jobs te combineren heb ik ook afwisseling in mijn dagelijkse leven. Enerzijds ben ik bezig met cijfers en anderzijds kan ik mij creatief bezighouden.

Momenteel is “Eline Du Mongh Photography” gegroeid tot een onderneming die ik met hart en ziel ondersteun. Waarbij mijn stijl vooral gericht is op kinderen, gezinnen en huisdieren.
https://www.elinedumongh.be/

Ik ben Fran, een 23-jarige hondenzot die naast fotograferen fulltime werkt als jobcoach in Oostende. Zelf ben ik 12 jaar baasje geweest van mijn Cavalier Lotje. Toen ik haar begin vorig jaar moest laten gaan en besefte dat ik amper goede foto’s van haar had heb ik enkele maanden later m’n oude hobby opnieuw opgenomen. Hiermee wil ik andere graag mooie herinneringen geven aan hun liefste woefje. Volg dus zeker onze avonturen op instagram

Ik ben Joy van JoyD Photography. Je vindt mij terug in de Westhoek, regio Ieper.
Al m’n hele leven lang ben ik een enorme dierenvriend. Zelfs als klein meisje: Spotte ik ergens een dier, dan ging ik er meteen op af.
Met een brede glimlach op mijn gezicht natuurlijk.
Ik word er gewoon oprecht gelukkig van om dieren rond me te hebben.

Tijdens mijn studies vond ik in fotografie een nieuwe hobby. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om toen ik een eerste job vond, ook in bijberoep aan de slag te gaan als fotografe. Ondertussen focus ik me vooral op newborn- en op hondenfotografie.
Mijn twee grote passies samen kunnen brengen, dieren en fotografie, da’s een droom die werkelijkheid is geworden.
Volg mijn avonturen op instagram.

Zoals wel meerdere baasjes maakte ik erg veel foto’s van mijn dieren. Zo ontstond eerst een interesse voor fotografie die al snel uitgroeide tot een passie. Elk jaar volg ik een aantal workshops omtrent fotografie en de rest leer ik al doende. Het is pure ontspanning voor mij. In mijn portfolio op deze website kan u een aantal van mijn foto’s zien. Wil u zelf ook een fotoshoot van uw huisdier? U kan steeds contact opnemen via deze website of via onze Facebook/Instagrampagina.

DE REIS VAN OUR TREASURE PHOTOGRAPHY

Telkens weer stellen we vast dat een huisdier ons gelukkiger maakt. Hun eigen karakter, de lieve expressie, de trouwe ogen of hun speelse gedrag.
Als professionele dierenfotograaf wil Our Treasure Photography unieke dierenportretten maken waar de ziel van jouw favoriete huisdier naar voor komt.
Voor dierenfotografie kan je bij Our Treasure Photography terecht op locaties naar keuze, onze voorgestelde locaties of in onze eigen fotostudio te Berlaar. Bij onze fotostudio maken we gebruik van verschillende achtergronden en attributen die het best passen bij jouw huisdier.
Tijdens elke fotoshoot ligt de nadruk op jouw viervoeter om zijn/haar persoonlijkheid vast te leggen, dit natuurlijk zonder tijdsdruk, zodat het voor uw huisdier ook een leuke ervaring wordt.
Na de fotoshoot worden onze foto’s digitaal ter beschikking gesteld waar u dan een keuze kan maken van het aantal gewenste foto’s voor afwerking.
Elke foto wordt door ons professioneel nabewerkt.
Bezoek zeker onze website: https://www.ourtreasure-photography.be/

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Tanita Laurier, bijna 30 jaar!! Wonende in Oudenaarde (Oost-Vlaanderen),
samen met mijn vriend en onze twee honden. 
In het dagelijkse leven werk ik als ergotherapeute in het UZ Gent. Ik hou van sociale contacten en van dieren. Wat ervoor zorgde dat ik als zelfstandige in bijberoep startte als fotografe. Sinds een jaar focus ik mij op hondenfotografie. Ik vind het geweldig! Leuk om de liefde te mogen ontvangen van de hondjes, maar ook de complimentjes van de klanten doen heel veel deugd. 
Als fotografe zorg ik steeds voor een mooie locatie en ga ik na wat jouw hond(je) allemaal kan en hoe we het mooiste resultaat kunnen bereiken. Ook luister ik graag naar uw voorkeuren en zorgen we samen voor een onvergetelijke fotosessie. 

Ik ben Valerie Eeckloo, samen met mijn man en onze berner sennen hond Nordin wonen we in het romantische Brugge.

Wist je dat Nordin Arabisch is voor ‘knappe man’? En hij is zijn naam waardig 

 

Naast mijn bijberoep kun je mij ook terugvinden in het AZ Sint Jan, als medisch secretaresse.

 

Ik ben begonnen in bijberoep hondenfotograaf doordat ik zelf mooie herinneringen wou van mijn woef. Tijdens een fotosessie vind je mij meestal languit op de grond om een mooi plaatje af te leveren van uw geliefde viervoeter, zowel in de natuur als in stadsomgeving.  Ook andere dieren zijn welkom bij mij. Studio kan ook maar is beperkt, wegens geen vaste ruimte hiervoor.

 

De dankbaarheid die ik achteraf van klantjes mag ontvangen zijn goud waard voor mij!

Interesse in een fotosessie? Neem snel contact met me op: info@tails-of-life-photography.be

www.tails-of-life-photography.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie, is samen met dieren, één van mijn grootste passies. Daarom probeer ik me ook te specialiseren in dierenfotografie. Uiteraard kan u me ook nog steeds bereiken voor andere fotosessies. Stuur gerust een privé-bericht voor meer informatie. Of neem een kijkje
www.steffinoelphotography.com/

Ik ben Stephanie Vanspeybroeck, een hobbyfotografe die werkt onder de naam ‘Hiko Photography’.r staan voornamelijk honden voor mijn lens, maar evengoed paarden, mensen en kleine kinderen. Mijn uitvalsbasis is regio Gent, maar je kan mij overal in Vlaanderen spotten. Hiko Photography is ontstaan omdat ik mijn honden, Hinu, Meeko en Atlas, graag mooi op foto wou zetten. Dit is ondertussen een beetje ontspoord en uitgegroeid tot wat het nu is. Volg zeker onze avonturen op instagram.

 

 

 

‘De fotografe achter Remind the Moment is Thalia. Door de week werk ik als R&D-assistent in een chemisch bedrijf, maar dankzij mijn bijberoep kan ik mijn passies: dieren, fotografie en zin voor ondernemen, samenbundelen.

Dieren zijn al mijn hele leven een belangrijk onderdeel. Ik heb van thuis uit ervaring met verschillende dieren (honden, katten, konijnen, paarden, kippen, vogels, hamsters, …) en uiteindelijk ook door mijn studies (afgestudeerd als dierenartsassistent). Uiteraard begon de fotografie bij mijn eigen dieren om zich nadien uit te breiden tot dieren van familie, vrienden en kennissen. Tot ik zin kreeg om er echt verder mee te gaan een paar jaar geleden. Ondertussen komen ook personen en B2B-reportages af en toe aan bod.

Ik ben vooral actief binnen de regio van Klein-Brabant, maar ik kom ook op verplaatsing. Ik fotografeer meestal outdoor in de natuur of urban, maar indoor met natuurlijke lichtinval is ook een mogelijkheid.

Als je nog vragen hebt of interesse gekregen hebt in mijn werk, kan je een kijkje nemen op: www.remindthemoment.be of via mijn instagram: www.Instagram.com/remindthemomentbe


Hopelijk tot binnenkort,
Thalia’

HEY! IK BEN MURAN

 

Ik ben 18 jaar en student fotografie. Al van kleins af aan liep ik al rond met de camera van mijn papa, foto’s nemen van alles wat ik rond mij zag. Toen we Magare adopteerden begon het avontuur echt. Ik maakte een Instagram-pagina voor haar en we gingen elke week op stap foto’s maken.

 

Sinds 4 jaar zit ik op de kunstacademie, waar ik fotografie en film studeer. Ik kocht toen mijn eerste lens en ging ook andere honden dan mijn hond fotograferen. Ik ging naar Servië in de asielen foto’s maken, op events,…

 

Een jaar geleden begon ik met de FaceBook pagina van Muran Photography, toen iedereen zei dat ik wat met mijn foto’s moest doen die ik maakte van mijn hond en de honden in Servië. Tot op de dag van vandaag krijg ik hier nog steeds leuke reacties op.

 

Mijn specialiteit is dierenfotografie, vooral honden. Ik hou er van om jouw viervoeter op de foto te zetten en de band tussen eigenaar en dier!

 

Dus aarzel niet om contact op te nemen met mij!

Neem gerust ook eens een kijkje op mijn website: https://muranphotography.mypixieset.com/