Freshfrozen for pets

Je hebt FreshFrozen misschien al eens voorbij zien komen op de sociale media of misschien al zelf eens geprobeerd. Maar wat is het nu juist? De naam zegt het al zelf, het is vriesverse voeding voor je hond. Het is een makkelijke en veilige manier van voeren. Ze gebruiken uitsluitend verse en lokale ingrediënten dat geschikt zijn voor menselijke consumptie. Vriesverse voeding is de meest natuurlijke voeding want het bevat namelijk geen kleurstoffen, bewaarmiddelen of toegevoegde smaakstoffen. Freshfrozen omvat de merken Jolipet, Wolf’s menu & BARF Buffet, voor iedere hond wat wils.

Jolipet bevat uitsluitend spiervlees, harten, groenten en fruit. Het zijn hapklare en gezonde hamburgers van 25 gram. Spiervlees en harten hebben een hogere voedingswaarde dan het meeste orgaanvlees. Je hebt in dit gamma een onderscheid tussen vriesverse voeding voor puppy’s, volwassene honden en volwassene honden met voedselovergevoeligheid. 

Tip: Gebruik je regelmatig een Kong of een likmat? Je kan dan een ontdooide hamburger gebruiken als heerlijke vulling voor een Kong of uitsmeren op een likmat.

Wolf’s menu is een veilige variant van BARF Buffet. Het bevat voor 70% – 85% vlees waarvan de helft spiervlees en de andere helft organen zonder karkassen. Wolf’s Menu heeft 6 vriesverse smaken in schijfjes van 50 gram. Het gamma heeft ook 4 natuurlijke snacks die ideaal zijn als tussendoortje zoals kippenhartjes, eendennek, mergbeen en knokkelbeen.

 

Tip: Je kan de snack kippenhartjes ook gebruiken als beloning tijdens trainingen. 

BARF Buffet bevat spiervlees, organen, bot, groenten en fruit. Het leuke aan BARF Buffet is dat je op een snelle manier de maaltijd van je hond zelf kan samenstellen. Wil je de maaltijd van je hond met of zonder karkassen? Of wil je er misschien wat groenten of een prémix aan toevoegen? Bij BARF Buffet  kan je namelijk kiezen tussen runderpens, kalkoenkarkas, veggie mix, rundermix, kippenmix en paardenmix. Vanwege de aanwezigheid van bot wordt het afgeraden om dit te geven aan pups en kleinere hondenrassen dat minder dan 5kg wegen. 

Tip: BARF Buffet runderpens is ook leuk als snack voor je hond.

Wat is onze ervaring?

Ik was heel erg geïnteresseerd om rauwe voeding te kunnen geven aan mijn honden maar dat is natuurlijk niet zo simpel. Mijn plaatselijke dierenwinkel had mij vriesverse voeding aanbevolen aangezien dit het dichtst aansluit bij rauwe voeding voor je hond. Het is super makkelijk, enkel laten ontdooien en klaar! 

Ik merkte al direct een heel verschil op. Ik had heel vaak problemen met de ontlasting van Simba. Nu heeft hij eindelijk een gezonde ontlasting. Op lang termijn merkte ik ook op dat hun vacht meer was gaan glanzen. Normaal gezien zijn Kion & Simba snel iets beu maar dit is dus niet meer het geval. Ze eten met heel veel plezier hun eetbakken leeg. Door het ruime gamma van verschillende smaken kan ik nu veel variatie geven in hun voeding. Freshfrozen heeft ons leven veranderd!

"Dogs just want to sniff an ass and eat some good food"
No Comments

Post A Comment