Hi, welkom op onze blog

Een korte introductie is altijd wel leuk om te weten wie er achter een blog zit. Ik hou het liever beknopt want jullie zullen ons wel beter leren kennen doorheen onze blogs die we nog zullen plaatsen. Mijn naam is Celien en ik ben een trotse hondeneigenaar van een liefdevol ‘vader-en-zoon duo’ Kion & Simba. In augustus 2020 ben ik ook voor het eerst mama geworden van een dochter. Er ging een hele nieuwe wereld open voor ons als gezin. 

 

"IT'S NOT WHAT WE HAVE IN LIFE, BUT WHO WE HAVE IN OUR LIVES THAT MATTERS"

Door mijn liefde voor honden en mijn eigen honden ben ik mij meer gaan verdiepen in de hondenwereld en alles er omheen. Als hondeneigenaar en kersverse mama kan ik heel goed begrijpen met welke vragen andere hondeneigenaren kunnen zitten. Ik deel dan ook graag met jullie al mijn inzichten en ervaringen en ik hoop zo om andere te kunnen inspireren. 

Photo credits: Pics and paws 

No Comments

Post A Comment